Op zoek naar een compacte feestzaal?
Ontdek Mini Max by Maxim Palace!

  • Feestlocatie en eventlocatie voor 50-250 personen
  • Flexibele ruimte en bar aanwezig
  • Geen sluitingsuur

Wil je een feestzaal huren in België? Zoek niet verder! Bij Mini Max, gelegen in het hart van Maasmechelen – België, vind je de ideale locatie voor je speciale evenement. Met een capaciteit van 50-250 personen biedt onze feestzaal flexibele ruimte die kan worden opgesplitst in twee aparte zalen. Geniet van de vrijheid om je evenement naar wens in te richten.

Onze eventlocatie beschikt over een volledig uitgeruste bar, zodat je gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes gedurende de hele avond. Het beste van alles is dat er geen sluitingsuur is, dus je kunt feesten tot in de late uurtjes. Ontdek nu Mini Max en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Reserveer Mini Max Feestzaal voor kleine evenementen

Veelzijdige zaalverhuur in België:
Mini Max voor alle kleine gelegenheden!

  • Geschikt voor trouwfeesten, concerten, communie,..
  • Beschikbaar voor zakelijke vergaderingen, teambuildings…
  • Professionele service en ervaren team!
  • Combineerbaar met  Maxim Feestzaal

Ben je op zoek naar zaalverhuur in België? Mini Max biedt een veelzijdige feestlocatie voor verschillende gelegenheden. Of je nu een trouwfeest, concert, communiefeest, verjaardag of vergadering plant, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Als gewilde eventlocatie zijn we trots om de perfecte setting te bieden voor jouw speciale dag. Geniet van een professionele service en een unieke ambiance die jouw gasten zullen betoveren. Reserveer vandaag nog jouw zaal bij Mini Max en maak van jouw evenement een groot succes.

Daarnaast bevindt het zich op de grens van België en Nederland, waardoor het de perfecte locatie is voor internationale evenementen.

Wil je Mini Max huren? Vraag nu een offerte aan!