De evenementenlocatie voor
grootschalige vieringen!

  • 1000 m² eventruimte
  • Grote dansvloer en bruidskamer
  • Parkeergelegenheid voor 300/350 auto’s
  • Gebedsruimte

Wil je een grootschalig evenement organiseren? Maxim is de perfecte locatie voor jou! Met een indrukwekkende 1000 m² aan ruimte bieden we alles wat je nodig hebt voor een memorabele viering. Dans de hele nacht op onze grote dansvloer en geniet van de luxe van een eigen bruidskamer.

Daarnaast beschikken we over voldoende parkeergelegenheid voor 300/350 auto’s, zodat jouw gasten comfortabel kunnen arriveren. Voor speciale gelegenheden bieden we ook een aparte gebedsruimte en zelfs een winkelruimte voor baby’s. Maxim is er om aan al jouw behoeften te voldoen.

Reserveer Maxim Feestzaal voor grootschalige evenementen

De ultieme feestzaal met
ongeëvenaarde faciliteiten!

  • Zitcapaciteit van 200 tot 999 gasten
  • Verbinding met Mini Max mogelijk
  • Geluidssysteem en LED-wall aanwezig
  • Lichteffecten en vuurwerk beschikbaar

Bij Maxim gaan we verder dan alleen de ruimte. Met een zitcapaciteit van 200 tot 999 gasten bieden we de perfecte setting voor diverse evenementen, van bruiloften tot concerten en van verjaardagen tot vergaderingen. Bovendien kunnen de zalen van Maxim gecombineerd worden met de Mini Max, waarbij mannen en vrouwen apart kunnen verblijven.

Onze faciliteiten omvatten een hoogwaardig geluidssysteem, surround boxen en speakers, en een indrukwekkende LED-wall van 3×3 meter. Creëer de juiste sfeer met onze lichteffecten en maak je evenement onvergetelijk met vuurwerk en rookeffecten. En uiteraard is er een volledig uitgeruste bar aanwezig om jouw gasten te voorzien van heerlijke drankjes.

Bij Maxim kun je elk type evenement organiseren, van traditionele trouwfeesten en intieme koffietafels tot bruisende concerten en inspirerende vergaderingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Maxim te bieden heeft.

Wil je Feestzaal Maxim huren? Vraag nu een offerte aan!